Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Back 2 ZAPP!

De zomervakantie is voorbij. Het ZAPP team staat weer fris en uitgerust voor je klaar. Ondanks dat het bij ZAPP office in Rotterdam natuurlijk heerlijk werken is, zijn er maar weinig mensen die er naar uitkijken na een heerlijke vakantie weer te moeten beginnen. Hier zijn wat tips om die eerste werkdagen goed door te komen.

*Neem een extra dag vrij.
Voordat je je na terugkomst van je vakantie meteen de volgende dag op je werk stort kun je beter een extra dagje inlassen. Om bij te komen van je reis. En een 4-daagse werkweek om mee te beginnen is ook zo gek nog niet, toch?

*Doe het rustig aan
Stort je niet zomaar op je werk maar maak een planning. Probeer je agenda voor de eerste dagen na je vakantie leeg te houden. Sluit je af op een rustig ZAPP kantoor en sla je slag in die berg werk.

*Bereid je voor
Voordat je weer begint, kun je je voorbereiden door bijvoorbeeld alle spam mails alvast te deleten. Enige nadeel is dat je mails kunt tegenkomen die hersenen meteen ook weer aan het werk zetten, weg relaxed gevoel!

*Houd je out of office aan
Nog een dagje langer “afwezig” zijn, terwijl je al weer aan het werk bent. Waarom niet?

De laatste (en de beste):
*boek een nieuwe vakantie!
Veel mensen boeken na terugkomst van hun reis meteen hun volgende vakantie. Want dat werkt toch veel lekkerder, met iets leuks in het verschiet? Kijk voor een leuke vakantie eens op www.sunweb.nl.

We gaan er weer vol energie tegenaan bij ZAPP. Werk-ze allemaal!

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter
 
Paste your AdWords Remarketing code here