Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Bedrijfsruimte huren in Rotterdam

Wil je een bedrijfsruimte huren in Rotterdam?

Bekijk de mogelijkheden bij ZAPP office. Kom langs voor een rondleiding, bel 010 – 333 08 00 of mail info@zappoffice.nl voor meer informatie.

Flexibel huren @ ZAPP
Wij bieden flexibele bedrijfsruimte aan in Rotterdam voor zzp’ers en kleine of grotere ondernemers met personeel. Er is steeds meer vraag naar bedrijfsruimte te huur, die gemakkelijk kan worden uitgebreid of kan worden stopgezet. Kortom flexibel huren. Die kantoorruimte in Rotterdam biedt ZAPP office voor kleine bedrijven die groot willen worden en grote bedrijven die flexibel willen zijn. Werk in een kantoor dat met je meegroeit!

Bij ZAPP office bieden we je volledige flexibiliteit in de keuze voor werkruimte. Wil je een stijlvolle eigen kantoorruimte die per maand opzegbaar is? Het begint bij ZAPP al vanaf 10m2 tot veel groter. Groeit je bedrijf sneller dan je gedacht had? Dan kun je eenvoudig overstappen naar een groter kantoor. Welke optie je ook kiest, je krijgt er een compleet pakket bij met professionele ontvangst van je klanten, perfecte bereikbaarheid, volop parkeergelegenheid, gratis wifi, een creatieve zakelijke sfeer en een informeel netwerk met onze andere huurders.

Je huurt een kantoor ongemeubileerd. Je kunt ervoor kiezen om je kantoor zelf in te richten of om gebruik te maken van de turn key inrichtingsservice van ZAPP office. Gemak dient de mens, zeker de ondernemer. Na een kort gesprek en afstemming van benodigdheden zorgen wij voor een verassende metamorfose van interieurstijl passend bij jouw bedrijf. Snel ingericht zodat je je kunt focussen op het snel van start laten gaan van je bedrijf.

ZAPP je capaciteit
Verruil gebrek aan ruimte voor flexibele capaciteit bij ZAPP office Rotterdam
Huren van units voor 1 persoon tot 9 personen.

Maak een afspraak voor een rondleiding!
  Naar contactformulier