Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Huur een vast kantoor

De voordelen van een eigen kantoor huren.

Ben je ZZP’er met kantoor aan huis en twijfel je of je toe bent aan de stap om een eigen kantoor te gaan huren? Ondanks de huur die je dan moet gaan betalen heeft kantoorhuur zo zijn voordelen.

Thuis werken heeft als belangrijkst voordeel: minder hoge maandlasten. Je hoeft tenslotte geen huur te betalen voor je kantoorruimte.  Toch hoeft het huren van een kantoorunit niet heel duur te zijn. Ook is het niet meer nodig meteen een huurcontract voor jaren aan te gaan. Bij de meeste office centers is huur per maand mogelijk.  Je zou eens een maandje uit kunnen testen hoe een eigen kantoor je bevalt. Is die stap nog iets te groot? Boek dan eerst eens een flexplek bij ZAPP office in Rotterdam voor een paar uurtjes ongestoord werken.

Thuiswerken kun je combineren met je kinderen, wat je kosten voor kinderopvang bespaart. Tegelijk kan het combineren van werk en op de kinderen letten ook een nadeel  zijn. Je kunt er niet volledig voor hun zijn. De kinderen kunnen niet vrij hun gang gaan. Jij kunt niet ongestoord werken, wat op een kantoor in bijvoorbeeld een office center wel mogelijk is. Met als gevolg: frustraties en werk dat zich opstapelt. Mensen die voor de eerste keer een kantoor of flexplek huren zijn vaak verbaasd over de hoeveelheid werk die ze hebben kunnen verrichten!

Als je thuis werkt, heb je naast de afleiding van je kinderen ook vaak de neiging nog even een wasje aan te zetten of de vaatwasser uit te ruimen. Dat kan fijn zijn, maar voor de productiviteit is het niet heel bevorderlijk. Ook kan het zijn dat je ’s avonds moeilijk je werk los kunt laten. Huur je elders je kantoor, dan trek je aan het eind van de dag de deur dicht en laat je je werk letterlijk achter je. En is het wel een keer nodig ’s avonds of in het weekend te werken, dan kan dat want je hebt bij de meeste aanbieders 24/7 toegang tot je kantoor.

Wat leuk is aan werken buitenshuis is het ontmoeten van andere mensen. Bij ZAPP office merken we dat, behalve voor een gezellig praatje, men onderling vaak ook echt iets voor elkaar kan betekenen op werkgebied. Hoe leuk is dat!

Conclusie: werk en privé kun je scheiden door een kantoor buiten huis te huren. Dus heb je de mogelijkheid, probeer het dan eens uit!

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter