Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Eigen kantoor? Begin met flexen!

Je denkt misschien: ik heb thuis een fijne werkplek. Werken op kantoor, waarom zou ik? Omdat dit je veel kan bieden! Lees in dit blog waarom je het eigenlijk toch eens (gratis!) zou moeten proberen.

Thuis werken
Van huis uit werken heeft zijn voordelen natuurlijk. Thuis werken kan gezellig zijn zo met de rest van de familie om je heen in je eigen vertrouwde omgeving. Je kunt een beetje multitasken, tussen de bedrijven door ook een wasje draaien. Je hoeft ’s morgens de autoruiten niet te krabben en kunt gewoon je pantoffels aanhouden want je hoeft de deur niet uit.

Wij dagen je uit!
Ben jij zo iemand die gewend is om vanuit huis te werken? We dagen je graag uit om eens te checken wat nu productiever is: een dag thuiswerken, of een dagje flexwerken in een rustige, moderne omgeving, bijvoorbeeld bij ZAPP office in Rotterdam! Je bent er van alle gemakken voorzien. Van printer tot Nespresso koffie, van parkeerplek naast de deur tot professionele ontvangst van jouw bezoek. En een pand vol inspirerende, hard werkende mensen.

Focus
Denk eens aan het huren van een werkplek als je een klus hebt die snel af moet en waarop je je echt even volledig wilt focussen. Of als het woensdagmiddag is en je kinderen vrij zijn, een vriendje mee naar huis nemen… terwijl jij rustig wilt doorwerken. Wil je weer eens het gevoel hebben dat je naar je werk toe gaat, en werk en privé wat meer scheiden? Of zoek je een representatieve ruimte waar je jouw bezoek professioneel kunt ontvangen? Zomaar enkele redenen om toch voor het huren van een flexplek te kiezen. En voor de kosten hoef je het niet te laten, want voor maar een paar euro is die fijne plek van jou!

Eigen kantoor
Naast flexplekken is er bij sommige aanbieders, waaronder ZAPP office, ook een privé-Dagkantoor voor 1-2 personen te huur. Jouw eigen kantoor-voor-een-dag dus! Bevalt een privékantoor jou erg goed, dan kun je natuurlijk vaste huurder worden en volledig gaan voor eigen kantoorhuur. Daarbij heb je 24/7 toegang tot je kantoor, welke je tot jouw domein kunt omtoveren met jouw eigen meubilair en spullen. Net als thuis 😉

Video van een flexwerker
Nog niet overtuigd of werken buitenshuis een goed idee is? Bekijk dan de ervaring van een flexwerker in bijgevoegde video van 010marketing hieronder.

Gratis flexen
Om je helemaal over de streep te trekken, biedt ZAPP office nieuwe klanten graag de mogelijkheid een keertje gratis een dagje te komen flexwerken! Een mooie kans om het eens uit te proberen. Neem ook een kijkje op de site: ZAPP office Flexplekken .

Dus…ga jij de uitdaging aan?

Sylvia den Otter
ZAPP office
Bahialaan 100 | 3065 WC Rotterdam | 010-3330800 | info@zappoffice.nl

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter