Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Flexplekken bij ZAPP

Het advies van het kabinet blijft voorlopig; ‘Werk zoveel mogelijk thuis’. Toch verlangt iedereen langzamerhand weer naar kantoor. Bij ZAPP office hebben wij coronaproof flexwerkplekken. Door flexwerkplekken kom je op nieuwe, inspirerende plekken, een nieuwe omgeving zorgt voor meer creativiteit. Door het flexwerken wordt je aangemoedigd om ‘buiten de kaders te denken’, je wordt automatisch innovatiever. Werken op een andere manier, in een andere setting is verfrissend voor iedere organisatie. ZAPP office is ook in deze tijd een veilige flexwerkplek, waar je geconcentreerd ‘buitenshuis’ kunt werken.

We zetten hieronder de belangrijkste vragen op een rij.

Zijn wij nog open nu het thuiswerk advies geldt? Ja, in lijn met de adviezen van de Rijksoverheid.  Van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00 is er altijd iemand van de receptie aanwezig. Heb je een tag van je kantoor? Dan kan je natuurlijk naar binnen wanneer het voor jou uit komt.

Worden jullie gasten op de hoogte gebracht van de maatregelen die gelden. Uiteraard zullen we, indien nodig, mensen hierop aanspreken. Er zullen ook geen grote meetings plaats vinden op onze locatie. Verder vragen we mensen met klachten thuis te blijven.

Is er genoeg ruimte bij jullie om de 1,5 meter in acht te nemen? Zeker weten, het pand is groot genoeg en we hebben voldoende kamers voor iedereen om een aantal meter afstand tussen elkaar te hebben. Doordat het thuiswerk advies geldt zijn er veel vergaderingen afgelast, of vinden online plaats.  Bij ZAPP is het makkelijker om afstand te bewaren tot anderen, dan bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen.

Een flexwerkplek bij ZAPP office Rotterdam biedt je alle rust en vrijheid om te werken terwijl je toch in goed gezelschap bent van andere ondernemers. Je kunt een flexwerkplek ook goed combineren met de andere faciliteiten, zoals onze ZAPP Brasserie en catering, een meetingroom en de receptie om klanten professioneel te ontvangen. ZAPP office ligt op de rand van Rotterdam en Capelle aan den Ijssel. Pal naast de A16, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en volop gratis parkeergelegenheid.

Flexwerken in een inspirerende omgeving

Werk je nu vanuit huis of zit je vaak op een openbare locatie met wifi? Dan zijn de flexplekken bij ZAPP office een mooie stap vooruit. Van bovenkamer naar brainpark! Til jezelf en je onderneming naar een hoger plan met een goede werkplek bij ZAPP office. Zeg je openbare wifi gedag, verklaar je werkkamer thuis weer tot hobbyruimte en kies voor een flexwerkplek tussen de andere ondernemers. Ontvang je klanten professioneel in onze stijlvolle receptie of in één van de creatieve meetingrooms.

 

flexplek Rotterdamdam

Tarieven flexplekken

per uur: € 3,-
per dag: € 24,50

Flexkantoor voor een dag
Behoefte aan een vast kantoor voor een dag in de week gedurende een langere periode? Je kunt ook een afgesloten prive kantoor (1-2 personen) voor een dag boeken voor € 30,- per dag per persoon. Huur per dag is op basis van beschikbaarheid en er is plek voor 2 personen. Je kunt het flexkantoor ook voor een vaste dag(en) in de week per maand, per halfjaar of per jaar huren. Respectievelijk tot een halfjaar € 27,50 per dag, voor een jaar € 25,- per dag. Op basis van doorgeven van een vast ritme van welke dag(en) je wilt huren. Op deze wijze kunnen wij de ruimte voor je reserveren. Momenteel hebben wij het Dagkantoor alleen nog op de maandagen beschikbaar.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel 010-3330800.
Wij geven graag meer informatie over alle mogelijkheden.

ZAPP office
Bahialaan 100 | 3065 WC Rotterdam | 010-3330800 | info@zappoffice.nl

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter