Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Het gevoel van ZAPP office Rotterdam

Ons modern ingerichte kantoorgebouw biedt sinds april 2014 diverse mogelijkheden die verdergaan dan alleen de huur van een kantoorruimte. Wat biedt ZAPP office in Rotterdam zoal nog meer:

Flexplekken
Erg geschikt voor als je voor een paar uurtjes een werkplek zoekt. Je neemt je laptop mee en je kunt direct aan de slag! Flexwerkers geven daarna vaak aan dat ze ‘zo lekker in alle rust konden doorwerken’.

Vergaderen
De vergaderzalen brengen ook altijd diverse klanten en leuke situaties met zich mee. Niet alleen onze vaste huurders kunnen één van de sfeervolle vergaderzalen reserveren. Ook externe bedrijven kunnen deze reserveren via onze website www.zappoffice.nl. Soms is de ‘uitdaging’ voor ons ZAPP team alleen het verzorgen van koffie en thee. Een andere keer zijn wij druk in de weer om de Brasserie in theateropstelling om te bouwen, omdat we een grote groep verwachten. Kies je voor het bijboeken van een lunch of een snack in de namiddag, we verzorgen het allemaal. Na een dag rennen en vliegen is het ZAPP team moe, maar voldaan. Altijd leuk, aan het eind van de dag, zijn de bedankjes van blije klanten en een goede review bij Meeting Review!

Postbus
Ook is het mogelijk een zakelijke postbus te huren bij ZAPP. Je wilt liever niet je privé adres als correspondentieadres weergeven? Dat los je dan mooi op met een zakelijke postbus bij ZAPP office! Bovendien krijg je er ook nog eens 2 uur per week gebruik van een flexwerkplek bij.

Huurders
Onze vaste huurders van een kantoorruimte brengen hun kennis, relaties en gezelligheid mee naar ons ZAPP kantoor in Rotterdam. Bij de rondleiding vertellen ze in het kort wat voor werk ze doen. Zijn ze eenmaal gesetteld, dan leren we elkaar beter kennen. We houden van de interactie tussen de huurders en stimuleren dit graag door het organiseren van de gezamenlijke lunch, een ZAPP-borreltje of een event. Je hoort verhalen over werkverleden, wat ze nu eigenlijk precies doen, hoe hun droom ontstaan is, waarom ze hebben gekozen voor een bepaalde bedrijfsnaam. Er worden onderling heel wat visitekaartjes uitgewisseld! Tussen het werken door is er tijd voor een lach en een sappig verhaal.

We zien als team de huurders groeien, de huurders zien ZAPP groeien . Samenvattend biedt ZAPP office met haar smaakvol aangeklede business center precies wat je zoekt: een compleet, betaalbaar en flexibel aanbod, goede bereikbaarheid, een leuke club huurders én een gedreven ZAPP team!

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter
 
Paste your AdWords Remarketing code here