Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Kantoorruimte huren in Rotterdam

Ben je op zoek naar flexibele kantoorruimte in Rotterdam? Dan ben je bij ZAPP office op het juiste adres.

Flexibel huren

Het gebouw is opgedeeld in verschillende grotere en kleinere units die verhuurd worden als kantoorruimte. Het ZAPP office concept is gebaseerd op flexibel huren voor de korte en middellange termijn. Van maand tot maand, een half jaar, voor één of meerdere jaren. Geheel afhankelijk van de behoefte. Bij ZAPP office variëren de units in grootte, geschikt voor 1 tot 9 werkplekken. Je kunt dus al een afgesloten privé kantoorruimte huren van 1 personen! Mooi voor starters, maar ook voor grotere bedrijven die flexibel met ruimte om willen gaan. Het is helemaal gebaseerd op flexibiliteit zowel in huurperiode als in oppervlak. Kortom de beste werkplek voor kleine bedrijven die groot willen worden en grote bedrijven die flexibel willen zijn. Lees hier meer over de verschillende ZAPP office kantoorruimtes.

ZAPP je capaciteit

Ook als je een groter bedrijf hebt vind je bij ZAPP office in Rotterdam de flexibiliteit die je zoekt. Hoeveel m2 heb je vast nodig qua kantoorruimte en hoeveel flexibel? Hoe vind je de juiste balans tussen flexibele bezetting en de vaste capaciteit van je kantoorruimte? Door te kiezen voor maatwerk van ZAPP office Rotterdam! Maak gebruik van onze kortlopende contracten en van het huren van flexplekken en vergaderzalen. Dankzij deze flexibiliteit heb je dus altijd meer ruimte tot je beschikking waar je pas voor betaalt als je het daadwerkelijk gebruikt. Bekijk hier de ZAPP office tarieven.

Inrichting: creatief zakelijk
Je kunt zelf de inrichting van de kantoorruimte bepalen. De basis bestaat uit een industriële look met betonwanden en donker tapijt. Het gebouw van ZAPP is volledig in industriële ‘look and feel’ uitgevoerd, met verschillende beton elementen en zichtwerk van installaties. We wilden dat het er niet te gekunsteld uit zou zien, en dat het bovendien niet teveel zou conflicteren met het betonnen plafond. Transparante glazen deuren en wanden met moderne creatieve bestickering met Rotterdamse iconische architectuur en locaties kenmerken de prachtige design en zakelijke uitstraling van de ZAPP kantoorruimtes. De inrichting sluit mooi aan bij onze activiteiten; ondernemers in het Rotterdamse een thuishaven geven.

Faciliteiten
Bekijk de services van ZAPP offices. Al deze kantoren zijn voorzien van vele voorzieningen.

  • Luxe uitstraling entree en een mooi pand met moderne uitstraling en inrichting
  • Receptie service, professionele ontvangst van je klanten
  • Brasserie voorziening op de derde etage
  • Diverse vergaderruimtes, waaronder de boardroom
  • Gratis wifi
  • Plug and play data en telefonie oplossingen
  • Zuinig energieverbruik door bronkoeling en verwarming
  • Beveiliging en toegang middels elektronische toegangspas
  • Moderne glazen lift
  • Dakterras boven parkeerdek

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, bel 010-333 08 00. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Of kom langs om met eigen ogen overtuigd te worden van de mogelijkheden. Ontdek jouw ZAPP office!

  Naar contactformulier