Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Locatie

ZAPP office is gevestigd op de Bahialaan 100, 3065 WC te Rotterdam. Tel. 010-3330800.

Ons business center ligt direct aan de A16 in Brainpark III. Voor de omgrenzende wijken in Rotterdam Oost, Fascinatio, Kralingen en Prinsenland en vanuit Capelle aan den IJssel een perfecte uitvalsbasis voor een werkplek of een eigen kantoor.

Om onze locatie te bezoeken, bekijk hieronder de kaart en/of gebruik de routebeschrijving van Google Maps om de juiste weg naar ZAPP office te vinden.

Grotere kaart weergeven

 

Routebeschrijving ZAPP office per auto:

Vanaf Den Haag/Amsterdam
Op het knooppunt Kleinpolderplein de A20/E19/E25 richting Ring Rotterdam Oost/Dordrecht/Utrecht volgen. Volg op het knooppunt Terbregseplein de A16/E19 richting Dordrecht/Breda. Houd rechts aan op de A16 (E19) richting Ring Rotterdam. Neem afslag Centrum [afslag 25]. Neem de vierde afslag op de rotonde naar de oprit A16 richting Ring Rotterdam Noord/Den Haag/Utrecht. Neem de afslag Brainpark III (Fysicabaan). Sla linksaf op de Fascinatioboulevard. Sla na 150 meter rechtsaf de Bahialaan op. Ons kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand.

Vanaf Utrecht
Volg op het knooppunt Terbregseplein de A16/E19 richting Dordrecht. Houd rechts aan op de A16 (E19) richting Ring Rotterdam. Neem afslag Centrum [afslag 25]. Neem de vierde afslag op de rotonde naar de oprit A16 richting Ring Rotterdam Noord/Den Haag/Utrecht. Neem de afslag Brainpark III (Fysicabaan). Sla linksaf op de Fascinatioboulevard. Sla na 150 meter rechtsaf de Bahialaan op. Ons kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand.

Vanaf Dordrecht/Breda
Volg de A16/E19 richting Rotterdam. Volg op het knooppunt Ridderkerk-Noord de A16 richting Ring Rotterdam. Neem afslag Centrum [afslag 25]. Neem de tweede afslag op de rotonde naar de oprit A16 richting Ring Rotterdam Noord/Den Haag/Utrecht. Neem de afslag Brainpark III (Fysicabaan). Sla linksaf op de Fascinatioboulevard. Sla na 150 meter rechtsaf de Bahialaan op. Ons kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand.

Routebeschrijving ZAPP office per openbaar vervoer:

Vanaf Centraal Station
Neem Metro D richting De Akkers, overstappen op station Beurs op Metro A, B of C richting Binnenhof, Nesselande of De Terp. Uitstappen bij station Kralingse Zoom. Na het passeren van de metropoortjes links de trap af. Neem onderaan de trap de Park Shuttle tot aan de eerste halte Fascinatioboulevard. Na het uitstappen ziet u ons kantoor aan uw rechterhand.

Vanaf Rotterdam Alexander
Neem op Station Rotterdam Alexander Metro A of B richting Schiedam Centrum. Uitstappen bij station Kralingse Zoom. Na het passeren van de metropoortjes links de trap af. Neem onderaan de trap de Park Shuttle tot aan de eerste halte Fascinatioboulevard. Na het uitstappen ziet u ons kantoor aan uw rechterhand.

 

  Naar contactformulier