Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Mooi geel is niet lelijk!

Veel kleuren hebben een bepaalde betekenis of associatie. Zo ook de kleur geel. Daarover gaat dit nieuwe blog. Waar staat geel voor en wat straal je er mee uit?

Als je voor het eerst binnenstapt bij ZAPP office in Rotterdam valt het meteen op: ZAPP = geel! Gele vloer, gele wanden, en bij de receptie zelfs een geel plafond! Ook in het logo van ZAPP office is de kleur geel verwerkt. Waarom die liefde voor geel?

De kleur geel staat voor een heleboel mooie dingen. In de eerste plaats staat het voor energie, vrolijkheid en optimisme. Niet voor niets is het ook de kleur van de zon! Een portie energie, dat kan ieder hard werkend mens wel gebruiken natuurlijk. Niet alleen het pand maar ook de medewerkers worden positief gestimuleerd door die vrolijke kleur geel. Een goed gevoel vanaf het moment dat je ergens binnenstapt, dat wil toch iedereen?

Waar geel ook mee wordt geassocieerd is creativiteit en ruimdenkendheid. Weet je wat daar zo leuk bij past? Kunst! Bij ZAPP office krijgen regelmatig fotografen, schilders of andere kunstenaars een podium om hun werk te exposeren. Op dit moment is het werk van Nathalie Peters (www.nathalie-peters.com) te bewonderen. Daarna wordt het stokje overgedragen aan Nancy Kroon die haar doeken komt ophangen. Bekijk haar werk alvast op www.kroonkunst.nl. Heb je ook interesse in exposeren? Mail ons!

Heb je niet zo veel met geel? Geen probleem! Ook als je niet van geel houdt kun je prima terecht in een van de vele neutraal gekleurde kantoorruimtes van ZAPP office. Huur jij een kantoor dan kun je deze helemaal naar eigen wens inrichten, in alle kleuren die jij mooi vindt.

Ook benieuwd of de kleur geel jou een berg energie en creativiteit oplevert op werkgebied? Kom gerust eens flexwerken in een rustig kantoor, of vergaderen in de Yellow room bij ZAPP office. Probeer uit welk effect de kleur geel op jou heeft! Voor meer informatie kijk eens op www.zappoffice.nl.

Sylvia den Otter
ZAPP office
Bahialaan 100 | 3065 WC Rotterdam | 010-3330800 | info@zappoffice.nl

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter