Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

De trend

Zelfstandige ondernemers (ZZP’ers) werken steeds meer buitenshuis, op verschillende en flexibele locaties. Dit is vanwege gebrek aan ruimte thuis, de wens om in contact te komen met andere ondernemers, de mogelijkheid om klanten te ontvangen en om werk en privé gescheiden te houden. Veel van de kantoorpanden zijn niet geschikt voor ZZP’ers of kleine bedrijven, omdat deze kantoorpanden vaak kale ruimtes bieden met veel vierkante meters, lange huurcontracten en hoge huurprijzen.

Ook gevestigde bedrijven zoeken niet langer naar kantoorruimte met lange contracten en willen flexibel zijn. Ze zoeken naar een plek waar ze andere ondernemers kunnen ontmoeten om zo de creativiteit te verhogen.

Het laten aansluiten van vraag en aanbod in de kantorenmarkt in aansluiting op deze trend is de uitdaging. De gemeente Rotterdam werkt er hard aan om leegstaande kantoorpanden een nieuwe bestemming te geven en om zo in de behoefte te voorzien van ondernemers die een geschikte kantoorruimte zoeken. ZAPP office draagt haar steentje hieraan bij. De afgelopen tijd is er veel positieve energie ingestoken om van dit mooie pand in het Rotterdams Brainpark III een moderne werkomgeving te maken, waar de kernwaarden flexibel, creativiteit en verbinding centraal staan.

ZAPP office is een eigentijdse kantoorpand in Rotterdam dat het afgelopen jaar is getransformeerd tot business center met inspirerende werkplekken voor starters, flexwerkers en gevestigde bedrijven. ZAPP office bedient hierbij de groeiende vraag naar full service en flexibele huurconcepten in de kantorenmarkt.

Door het aanbieden van flexibel te huren werkplekken, persoonlijke service en een sociale netwerkomgeving wordt ervoor gezorgd dat elke ondernemer zich hier thuis voelt. ZAPP office is een plek waar je in alle rust kunt werken als je dat wilt, maar ook kunt netwerken en ontmoeten.