Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Huurders@ZAPP

Zelfstandig ondernemen binnen een informeel netwerk

Of je nu een starter bent of een gevestigd bedrijf, bij ZAPP office Rotterdam vind je de perfecte locatie om jezelf en je onderneming de boost te geven die je zoekt.

ZAPP office is meer dan alleen een toplocatie. We willen voor onze ondernemers een Rotterdamse thuishaven zijn die zowel sociaal als economisch meerwaarde biedt. Een prettige werkomgeving waarbinnen onze huurders waardevolle contacten kunnen opbouwen. Met elkaar en met onze medewerkers.

Het vestigen in een bedrijfsverzamelgebouw of business center biedt een ondernemer voordelen. Onze aanvullende faciliteiten zoals ontvangst van jouw gasten, postbezorging, organiseren van netwerkborrels en wanneer je wenst het beantwoorden van de telefoon, catering en secretariaatswerkzaamheden. Met name voor startende en/of kleinschalige bedrijven kan dit voordelig zijn. Bedrijven gevestigd in één gebouw kunnen elkaar versterken, wat een positieve invloed heeft op het bedrijfsresultaat.

ZAPP jezelf in een inspirerende werkomgeving en netwerk. We bieden graag inspiratie. Want dat is het waar het om draait; je wil je onderscheiden. Of je nu net als zelfstandige een bedrijf start of je draaiende bedrijf verder op de kaart wil zetten. ZAPP office organiseert regelmatig activiteiten zoals bijvoorbeeld het voorstellen van onze huurders met een bedrijfsvideo. Benieuwd?

Een huurder @ZAPP office stelt zich voor:

 

Bij ZAPP office heerst een fijne creatief zakelijke sfeer die we met z’n allen creëren.
Ons streven naar contact en samenwerking zie je terug in het pand met glazen wanden, de organisatie van netwerkactiviteiten én in onze open manier van communiceren.

Bij ZAPP mag je altijd doordeweeks binnenkomen lopen. En zoals onze collega Cindy uitlegt: “Je moet eigenlijk gewoon even komen kijken of het iets voor je is.”