Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

De Haas Advocatuur

Maak kennis met ZAPP office huurder De Haas Advocatuur!

Een mooie slogan; ‘Leuker kunnen we ‘t niet maken. Wel makkelijker’. Desondanks voor velen zowel ondernemer als particulier blijft het een ondoorgrondelijk proces van procedures en regeltjes. ZAPP office huurder Priscilla de Haas sprak met ZAPP over haar bedrijf, doelen en keuze om kantoorruimte te huren bij ZAPP office Rotterdam. Na een paar genoemde voorbeelden merkten we al snel hoe fijn het is om bij verschillen goede juridische bijstand te hebben!

Kantoorruimte 3e verdieping
Branche: advocatuur
Site: dehaasadvocatuur.nl


priscilla de haas profielfotologo de haas advocatuur

Q&A

– Wat doet jullie bedrijf?
Wij verlenen juridische bijstand aan ondernemers en particulieren indien er een (potentieel) geschil is met de overheid en meer in het bijzonder met de Belastingdienst, een opsporingsinstantie of het Openbaar Ministerie. Daarnaast treedt ons kantoor ook op als klankbord of reviewer voor accountants- en advieskantoren op het gebied van het formeel belastingrecht.

– ZAPP! En je hebt je eigen kantoor!
Klopt! Na alweer bijna 10 jaar ervaring op het fiscale en financieel-economische vlak van het fiscaal(straf)procesrecht te hebben opgedaan bij advocatenkantoren was het eind 2014 tijd voor een nieuwe start door de oprichting van een eigen kantoor in Rotterdam. Ik heb nu aan de combinatie van advocatuur en docentschap het ondernemerschap toegevoegd. En dat bevalt prima!

– Waarom ZAPP office?.
Wonend in de Hoeksche Waard is de locatie van ZAPP office voor mij ideaal gelegen. Binnen 10 minuten ben ik op Laan op Zuid om bijvoorbeeld het gerechtsgebouw of de Belastingdienst te bezoeken. Bovendien ben ik van hieruit zo op de A16 om ook elders in het land bijstand te verlenen. Verder vind ik het prettig om mijn gasten een professioneel welkom te geven. In de luxe entree worden ze door het receptieteam van ZAPP office met een kop koffie welkom ontvangen. Dat is een fijn begin van de vergadering!


Geïnteresseerd in de beschikbare kantoorruimtes?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Bel 010-333 08 00 of kom langs om met eigen ogen overtuigd te worden van de mogelijkheden. Ontdek jouw ZAPP office!
  Naar contactformulier