Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Kamerafabriek

KameraFabriek!

Op deze pagina maken wij kennis met KameraFabriek, een leverancier van tweedehands foto-apparatuur gespecialiseerd in het merk Canon.

Kantoorruimte 2e verdieping
Branche: detailhandel via postorder en internet in consumentenelektronica
Site: www.kamerafabriek.nl 

logo Kamerafabriek


Q&A

– Wat doet Kamerafabriek?
KameraFabriek is een leverancier van tweedehands foto-apparatuur gespecialiseerd in het merk Canon. Wij bieden onze collectie aan in de webshop maar klanten zijn ook welkom om op afspraak een product rustig bij ons op kantoor te komen bekijken.

– Waarom kantoor bij ZAPP office?
Wij willen onze klanten een professionele ruimte bieden om apparatuur te bekijken en rustig te testen. Wij vinden dat ZAPP office de juiste sfeer heeft, van binnen en buiten. Door zelf wat persoonlijke accessoires toe te voegen aan ons kantoor proberen wij onze klanten op hun gemak te stellen. Onze klanten worden zeer vriendelijk ontvangen door de receptie en mede door deze servicegerichte aanpak hebben wij gekozen voor Zapp!


Geïnteresseerd in de beschikbare kantoorruimtes?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Bel 010-333 08 00 of kom langs om met eigen ogen overtuigd te worden van de mogelijkheden. Ontdek jouw ZAPP office!
  Naar contactformulier