Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Reviews

Wij worden erg blij van mooie en eerlijke reviews over ZAPP office. Wil je ons bijvoorbeeld via e-mail een review sturen? Dat kan natuurlijk ook. Mail dan naar info@zappoffice.nl. De online reviews over ZAPP office kun je bekijken via Google Reviews of via de reviews die onze partners verzamelen, zoals Meetingreviews.

Een aantal recente reviews:

Sandra de Vries (Dynamisch Bureau)

Het is fijn om bij Zapp ruimtes per tijdsbestek te kunnen reserveren. De ruimtes zijn goed ingericht, ruim genoeg en schoon. Fijn dat er altijd water klaarstaat en tissues, voor het geval dat die nodig zijn. De ontvangst is prettig en er wordt meegedacht met het ‘ophalen’ van coachees. Reserveren gaat heel makkelijk. Er is in de buurt meer dan genoeg parkeerruimte en ook met het ov zijn ze goed bereikbaar.

Angelique Chow-de Jonge (Relocation 010)

Zapp Office is een hele fijne plek om even een paar uurtjes werk te verzetten of om met zakelijke relaties af te spreken voor een meeting. Supervriendelijke ontvangst bij de receptie en ze zijn goed bereikbaar om kantoorruimtes te reserveren. Goed bereikbaar qua openbaar vervoer en voor de auto voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de straat.
Ik kom er graag terug!

 

Contact
Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel 010-3330800.
Wij geven graag meer informatie over alle mogelijkheden.

  Naar contactformulier