Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Visie en missie

Het ZAPP office concept is gebaseerd op het flexibel huren van kantoorruimte en vergaderruimte voor de korte en middellange termijn. Per uur, per halve dag, per dag, per maand tot maand, een half jaar, voor één of meerdere jaren. Geheel afhankelijk van de behoefte van de ondernemer. Kies voor een kantoor dat met jouw bedrijf meegroeit. Kies voor vergaderruimtes die een beleving toevoegen aan de ontvangst van jouw bezoekers. Kortom: welkom bij ZAPP office!

Visie

De kernwaarden die centraal staan binnen ZAPP office zijn flexibel, creativiteit en verbinding. ZAPP office biedt een inspirerende werkplek op een mooie locatie aan de snelweg en op loopafstand van het openbaar vervoer. Voor het huren van een privékantoor, een flexibele werkplek, een vergaderruimte of een inspiratieplek is ZAPP office the place to be! Een werkplek waar je andere ondernemers, in een informele sfeer, kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen, zonder vast te zitten aan een langdurig huurcontract.

Door het aanbieden van diverse services, een sociale netwerkomgeving en flexibele werkplekken willen wij ervoor zorgen dat elke ondernemer zich thuis voelt bij ZAPP office.

Missie

Bij ZAPP office huur je een ruimte of een werkplek die aansluit bij de behoefte van dat moment. Even ongestoord werken buitenshuis, een brainstormsessie buiten het eigen kantoor of een privékantoor dat naar wens is in te richten. Alles kan! Een werkplek of een vergaderruimte is al te reserveren voor een dagdeel en een eigen kantoor vanaf een periode van een maand.

ZAPP office is ideaal voor ondernemers en bedrijven in de omgeving van Rotterdam, maar uiteraard is iedereen welkom. Bij ZAPP office heerst een informele sfeer en een open cultuur. De focus ligt bij ZAPP office op het leggen van verbindingen tussen zelfstandig ondernemers. In eerste instantie door het samenbrengen van deze ondernemers op de ZAPP office locatie, maar ook door het organiseren van netwerk initiatieven zoals borrels, lezingen en workshops.

Welkom bij ZAPP office Rotterdam

Bij ZAPP office heerst een fijne creatief zakelijke sfeer die we met z’n allen creëren.