Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Rustig doorwerken met voordelig zomerabonnement


Bij ZAPP kom je de zomer wel (werkend) door!

De zomervakantie komt weer in zicht. De kinderen kijken er al naar uit, 6 weken niet naar school! Voor ZZP’ers die hun kantoor aan huis hebben is dit minder aangenaam. Dagelijks de kinderen thuis, vriendjes over de vloer… “Papa, waar is mijn zwembroek?” “Mama mag ik een ijsje? “ Gezellig, dat wel, maar rustig werken is er niet bij in de maanden juli en augustus.

Kom naar ZAPP!
Er is een mogelijkheid om in de zomermaanden toch heerlijk ongestoord te werken. Kom naar ZAPP office! ZAPP office biedt diverse flexibele mogelijkheden. Huur een privé kantoor voor een dag of een paar weken of huur een vast, eigen kantoor voor één of twee maanden (langer mag ook natuurlijk)! Het terras aan het water, waar altijd een briesje staat, is tussen de bedrijven door een fijne plek om even te pauzeren.

Huur in juli en/of augustus met 50% korting

Veel mensen gaan ook op vakantie in juli of augustus en maken waarschijnlijk niet de volle twee maanden gebruik van een kantoor. Daarom biedt ZAPP deze 2 maanden alle vaste kantoorruimtes van 15m2 aan met 50% korting! Een zomerabonnement voor een leuke prijs.

Dus….Huur nu in de maanden juli of augustus één of twee maanden een eigen vaste kantoorruimte bij ZAPP en ontvang 50% korting op je huur.

-de huur stopt automatisch op 31 augustus 2017
-het meubilair verzorgt ZAPP office voor je
-verlengen is uiteraard mogelijk tegen de gebruikelijke huurprijs
-en wie weet krijg je bij ZAPP ook wel een ijsje….:-)

Voor meer informatie over ZAPP neem je een kijkje op www.zappoffice.nl. Stel je vragen per mail of telefonisch aan ZAPP office via info@zappoffice.nl / 010-3330800.

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter