Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Schilderkunst Tamara Schippers @ZAPP

Via deze weg wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Tamara Schippers en de aankomende weken mogen jullie in het gebouw van ZAPP office Rotterdam tegen mijn schilderijen aankijken. Ik vind het erg leuk om eens op deze manier mijn werk te mogen exposeren, in een business center met allemaal verschillende bedrijven.

Wat betreft het schilderen ben ik volledig autodidact. Als kind zijnde hield ik al veel van creatief bezig zijn, van spelen met verf en klei tot buiten de lijntjes kleuren. Echter heb ik geen opleiding of studie in die richting gekozen. Mijn intentie is niet om een vooropgezet idee vorm te geven, ik laat mijn creativiteit de vrije loop gaan. Het gaat mij hierbij vooral om gevoelsuiting en artistieke verkenning tijdens het proces. Intuïtief meng ik kleuren en verplaats ik verf gevoelsmatig in verdeelde snelheden over het doek om door middel van, spontane of weloverwogen bewegingen, een verenigd geheel te creëren.

Ik laat mij met name inspireren door abstract expressionisme en diversiteit in kleurgebruik, gebruikmakend van verschillende spontane technieken voortkomend uit stijlen als action-painting, tachisme en dripping. Daarnaast hergebruik ik nogal eens materiaal vanuit het idee om te up- en recyclen en om daarmee een 2.5D effect te verkrijgen. Het doel van mijn werk is niet zozeer het eindresultaat, ik vind het proces belangrijker. Daarnaast probeer ik om mensen aan te sporen om originele werken te kopen/huren in plaats van prints en posters waar er miljoenen van zijn gedrukt. Ik vind het waardevoller dat iets origineel is, zowel als voor de maker als voor de koper. Om die reden vind ik het ook erg leuk om een aantal weken bij ZAPP office te exposeren. Voor meer informatie en werken kunnen jullie een kijkje nemen op mijn website. Alvast bedankt en wie weet tot ziens!

Groet, Tamara.

De werken van Tamara zijn tot en met april 2016 te zien bij ZAPP office, Bahialaan 100 te Rotterdam. De schilderijen hangen onder andere in de ZAPP brasserie en op de 1ste en 2de etage van ons business center. En ze zijn natuurlijk te koop! Vraag de receptie om meer informatie en prijzen bij interesse.

Meer informatie over of van Tamara Schippers? =>
Website: www.tamaraschippers.nl

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter