Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Services

Alles is mogelijk bij ZAPP office van postbus tot privékantoor. Flexwerken, flexibel kantoorruimte huren of stijlvol vergaderen in Brainpark III Rotterdam. Bekijk hier onze services:


Flexwerken @ ZAPP office

Flexplekken

Een flexwerkplek bij ZAPP office Rotterdam biedt je alle rust en vrijheid om te werken terwijl je toch in goed gezelschap bent van andere ondernemers. Je kunt een flexwerkplek ook goed combineren met de andere faciliteiten, zoals onze ZAPP Brasserie en catering, een meetingroom en de receptie om klanten professioneel te ontvangen. ZAPP office ligt op de rand van Rotterdam en Capelle aan den Ijssel. Pal naast de A16, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en volop gratis parkeergelegenheid. Ook een dag flexwerken?

Lees meer over onze flexwerkplekken.

 


Flexibel huren @ ZAPP office

Flexibele huur kantoorruimte

Kies voor kantoorruimte dat met jouw bedrijf meegroeit! Het ZAPP office concept is gebaseerd op flexibel huren voor de korte en middellange termijn. Van maand tot maand, een half jaar, voor één of meerdere jaren. Geheel afhankelijk van jouw behoefte. Wil je een kantoor huren in Rotterdam? Bij ZAPP office variëren de units in grootte, voor 1 tot 9 personen. Mooi voor starters, maar ook voor grotere bedrijven die flexibel met ruimte om willen gaan. Ook flexibel huren?

Lees meer over de ZAPP office flexibele kantoorruimtes.


Vergaderen @ ZAPP office

Stijlvolle vergaderruimtes

Maak van je vergadering een verademing! Start je vergadering in een uitgesproken sfeer in de verschillende meetingrooms van ZAPP office. ZAPP office beschikt over vier meetingrooms en een brasserie met uitgesproken design. Ontvang je klanten professioneel in één van onze vergaderruimtes. De ruimtes zijn inzetbaar voor vergaderingen, werksessies met projectgroepen, presentaties, festiviteiten, events, coaching en training sessies en workshops. Ontmoet je gasten met een professionele ontvangst.

Lees meer over de ZAPP office vergaderruimtes.


Postbus @ ZAPP office

Zakelijke postbus: virtueel kantoor

ZAPP jezelf een zakelijk postbusadres en een virtueel kantoor! Vergroot je onderneming met de uitstraling van ZAPP office. Kies voor een kantoor met een prestigieus en lokaal zakenadres met de ZAPP postbusservice. Het is daarmee mogelijk om ZAPP office Bahialaan 100 Rotterdam als zakelijk postadres bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel op te geven en je zakelijke post bij ZAPP office te ontvangen. Bij de postbus service zit het gebruik van een flexwerkplek voor twee uur in de week inbegrepen. Zakelijke uitstraling en privé adres privé houden?

Lees meer over zakelijk postbus huren bij ZAPP office.


Overige services

Beamer, flipover, videoconferencing, Beamerscherm, TV, koffie en thee voorziening, gratis parkeren, receptie, kopieermachine, printer, scanner, glasvezel-internet, lunch, locker / opbergkast, keuken, catering, postadres, telefoonservice, gastheer/gastvrouw, gratis draadloos internet.

Het ZAPP office business center bevindt zich direct naast de A16 aan de rand van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, op 5 minuten lopen van het metrostation Kralingse Zoom. Rotterdam Centrum ca. 10 min. en Rotterdam The Hague Airport op ca. 30 min. rijden met de auto. Ons moderne kantoorgebouw is prachtig gelegen aan het water. Bij mooi weer kun je gebruik maken van ons terras. Rondom het ZAPP office business center bevindt zich volop gratis parkeergelegenheid.

  Naar contactformulier