Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Flexplekken

Een flexwerkplek bij ZAPP office Rotterdam biedt je alle rust en vrijheid om te werken terwijl je toch in goed gezelschap bent van andere ondernemers. Je kunt een flexwerkplek ook goed combineren met de andere faciliteiten, zoals onze ZAPP Brasserie en catering, een meetingroom en de receptie om klanten professioneel te ontvangen. ZAPP office ligt op de rand van Rotterdam en Capelle aan den Ijssel. Pal naast de A16, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en volop gratis parkeergelegenheid.

Flexwerken in een inspirerende omgeving

Werk je nu vanuit huis of zit je vaak op een openbare locatie met wifi? Dan zijn de flexplekken bij ZAPP office een mooie stap vooruit. Van bovenkamer naar brainpark! Til jezelf en je onderneming naar een hoger plan met een goede werkplek bij ZAPP office. Zeg je openbare wifi gedag, verklaar je werkkamer thuis weer tot hobbyruimte en kies voor een flexwerkplek tussen de andere ondernemers. Ontvang je klanten professioneel in onze stijlvolle receptie of in één van de creatieve meetingrooms.

flexplek Rotterdamdam
flexplek ZAPP office Rotterdam
Flex office

De flexplekken zijn te vinden op de 1e verdieping.

Tarieven flexplekken

per dagdeel € 17,50
per dag: € 30,00

Flexkantoor voor een dag
Behoefte aan een vast kantoor voor een dag in de week gedurende een langere periode? Je kunt ook een afgesloten prive kantoor (1-2 personen) voor een dag boeken voor € 40,- per dag per persoon. Huur per dag is op basis van beschikbaarheid en er is plek voor 2 personen. Je kunt het flexkantoor ook voor een vaste dag(en) in de week per maand, per halfjaar of per jaar huren. Respectievelijk tot een halfjaar € 37,50 per dag, voor een jaar € 35,- per dag. Op basis van doorgeven van een vast ritme van welke dag(en) je wilt huren. Op deze wijze kunnen wij de ruimte voor je reserveren. Momenteel hebben wij het Dagkantoor alleen nog op de maandagen beschikbaar.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel 010-3330800.
Wij geven graag meer informatie over alle mogelijkheden.

  Naar contactformulier