Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Kantoren

Array

Flexibele kantoorruimtes van ZAPP office Rotterdam Brainpark III.

Wil je een kantoor huren in Rotterdam? Bij ZAPP office variëren de units in oppervlak van 10m2 tot 164m2. Je kunt dus al een afgesloten privé kantoorruimte huren van 10m2! Mooi voor starters, maar ook voor grotere bedrijven die flexibel met ruimte om willen gaan.

Het ZAPP office concept is gebaseerd op flexibel huren voor de korte en middellange termijn. Van maand tot maand, een half jaar, voor één of meerdere jaren. Geheel afhankelijk van de behoefte. De beschikbare privékantoren bij ZAPP office in Rotterdam zijn verdeeld over de 1e, 2e en 3e verdiepingen van het gebouw. De 4e verdieping kan in zijn geheel of per halve etage worden gehuurd. Elke kantoorruimte is separaat toegankelijk door middel van een elektronische toegangspas.

Kies voor een kantoor dat met je meegroeit!

Starters, zelfstandige kantoor units 10m2 – 15m2 – 18m2


Ideaal voor startende ondernemers, eenpitters, tweepitters, freelancers en zelfstandigen. Afsluitbare privé kantoorruimtes van 10m2, 15m2 en 18m2 beschikbaar. Deze kantoren bevinden zich op de 1e verdieping van ZAPP office. De kantoren hebben een creatief-zakelijke uitstraling en de ramen geven een prettige lichtinval. Elke kantoorruimte is separaat toegankelijk door middel van een elektronische toegangspas. Vaste huurders hebben de hele week, 24 uur per dag, toegang. Op elke verdieping bevinden zich openbare ruimtes zoals voordelig te boeken vergaderruimtes, pantry en toiletten.

Bij ZAPP office bieden we kortlopende contracten. Je huurt een kantoor van 10m2 al voor € 295,- p/m met een contract dat standaard per maand opzegbaar is. Huren voor een jaar? Dan is de prijs € 280,- p/m. Bij huur voor langere periodes zijn de voorwaarden nog gunstiger. Vraag hiernaar.

Middelgrote tot grote kantoorruimte units: diverse metrages 30m2, 41m2, 71m2, 93m2 tot aan 164m2


Ook als je een groter bedrijf hebt vind je bij ZAPP office de flexibiliteit die je zoekt. Hoeveel m2 heb je vast nodig qua kantoorruimte en hoeveel flexibel? Hoe vind je de juiste balans tussen flexibele bezetting en de vaste capaciteit van je kantoorruimte? Door te kiezen voor maatwerk van ZAPP office Rotterdam! Maak gebruik van onze kortlopende contracten en van het huren van flexplekken en vergaderzalen. Dankzij deze flexibiliteit heb je dus altijd meer ruimte tot je beschikking waar je pas voor betaalt als je het daadwerkelijk gebruikt!

Ook flexibel huren?
Lees hier meer over onze tarieven. Kom gerust even langs voor een rondleiding!

OFFICE 1,01-3
OFFICE 2,13
ca. 31m2 kantoorruimte Rotterdam te huur
OFFICE 2,03
OFFICE 1,081
OFFICE 1,06

  Naar contactformulier

Array
 
Array