Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Kantoren

Flexibele kantoorruimtes van ZAPP office Rotterdam Brainpark III.

Wil je een kantoor huren in Rotterdam? Bij ZAPP office variëren de units in grootte. Van kantoren die geschikt zijn voor 1 tot 2 personen , tot kantoren die geschikt zijn voor 1 tot 9 personen. Je kunt dus al een afgesloten privé kantoorruimte huren voor 1 persoon! Mooi voor starters, maar ook voor grotere bedrijven die flexibel met ruimte om willen gaan.

Het ZAPP office concept is gebaseerd op flexibel huren voor de korte en middellange termijn. Van maand tot maand, een half jaar, voor één of meerdere jaren. Geheel afhankelijk van de behoefte. De beschikbare privékantoren bij ZAPP office in Rotterdam zijn verdeeld over de 1e, 2e en 3e verdiepingen van het gebouw. Op de compleet vernieuwde 4e verdieping zijn eveneens meerdere kantoorruimtes te huur. Elke kantoorruimte is separaat toegankelijk door middel van een elektronische toegangspas.

Kies voor een kantoor dat met je meegroeit!

Starters, zelfstandige kantoor units geschikt voor 1-2 werkplekken of 1-3 werkplekken.

Ideaal voor startende ondernemers, eenpitters, tweepitters, freelancers en zelfstandigen. Afsluitbare privé kantoorruimtes geschikt voor 1, 2 of 3 personen. Deze kantoren bevinden zich op de 1e en 2e en 3e verdieping van ZAPP office. De kantoren hebben een creatief-zakelijke uitstraling en de ramen geven een prettige lichtinval. Elke kantoorruimte is separaat toegankelijk door middel van een elektronische toegangspas. Vaste huurders hebben de hele week, 24 uur per dag, toegang. Op elke verdieping bevinden zich openbare ruimtes zoals voordelig te boeken vergaderruimtes, pantry en toiletten.

Bij ZAPP office bieden we kortlopende contracten. Je huurt een kantoor voor 1-2 personen al voor €375,- p/m met een contract dat standaard per maand opzegbaar is. Huren voor een jaar? Dan is de prijs € 340,- p/m. Bij huur voor langere periodes zijn de voorwaarden nog gunstiger. Vraag hiernaar.

Middelgrote tot grote kantoorruimte units: geschikt voor 1-4 werkplekken tot 1-9 werkplekken. 

Ook als je een groter bedrijf hebt vind je bij ZAPP office de flexibiliteit die je zoekt. Hoeveel werkplekken heb je vast nodig en hoeveel flexibel? Hoe vind je de juiste balans tussen flexibele bezetting en de vaste capaciteit van je kantoorruimte? Door te kiezen voor maatwerk van ZAPP office Rotterdam! Maak gebruik van onze kortlopende contracten en van het huren van flexplekken en vergaderzalen. Dankzij deze flexibiliteit heb je dus altijd meer ruimte tot je beschikking waar je pas voor betaalt als je het daadwerkelijk gebruikt!

Ook flexibel huren?
Lees hier meer over onze tarieven. Kom gerust even langs voor een rondleiding!

  Naar contactformulier