Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Ons business center

Werken in een inspirerend eigentijds kantoorgebouw in Rotterdam?

ZAPP office is een modern ingericht gebouw met flexwerkplekken, kantoorruimtes, vergaderruimtes tot aan de verhuur van een gehele exclusieve etage. De creatief-zakelijke inrichting, moderne glazen lift, transparante wanden bieden volop inspiratie aan de ondernemers in ons business center. Het kantoorpand van ZAPP office in Rotterdam bestaat uit 5 lagen: 4 verdiepingen met kantoren en de entree met bemande receptie en wachtruimte op het niveau van het parkeerterrein.

Inspirerend eigentijds bedrijfsverzamelgebouw
Het gebouw is modern ingericht met schone betonnen wanden en plafond en is geschikt voor het huren van werkplekken per dag, kamers per maand tot aan een jaar of de huur van een gehele exclusieve etage. Per verdieping zijn er voorzieningen voor gezamenlijk gebruik en het gebouw beschikt over een mooi terras direct gesitueerd aan het water.

Je kunt zelf de inrichting van de kantoorruimte bepalen. De basis bestaat uit een industriële look met betonwanden en donker tapijt. Het gebouw van ZAPP is volledig in industriële ‘look and feel’ uitgevoerd, met verschillende beton elementen en zichtwerk van installaties. Transparante glazen deuren en wanden met moderne creatieve bestickering met Rotterdamse iconische architectuur en locaties kenmerken de prachtige design en zakelijke uitstraling van de ZAPP kantoorruimtes. De inrichting sluit mooi aan bij onze activiteiten; ondernemers in het Rotterdamse een thuishaven geven.

Kantoorruimtes
Op de verdiepingen zijn kantoorruimtes te huur van verschillende afmetingen. Op de 1e, 2e en 3e verdieping zijn de ZAPP offices gecreëerd. Het business center biedt de mogelijkheid om kantoorunits vanaf 1 werkplek van tot 9 werkplekken te huren. De kantoorunits worden “plug and play” opgeleverd en het is belangrijk om te weten dat de ruimtes al gehuurd kunnen worden met een opzegtermijn van een kalendermaand! De 4e verdieping is  in zijn geheel of per halve etage te huur.

Flexwerkplekken en vergaderruimtes
Er zijn smaakvol ingerichte ruimtes te huur om te vergaderen of om een creatieve brainstormsessie te houden. Deze kunnen gereserveerd worden als je een kantoor huurt bij ZAPP office, maar ook als je een flexwerkplek hebt of eens wilt afspreken ‘buiten de deur’ in een alternatieve, inspirerende omgeving. Huurders van een vergaderzaal of een flexplek kunnen al gebruik maken van de ZAPP office faciliteiten vanaf afname van een uur.

Het hele pand is voorzien van internet via glasvezel en wifi. Bij het gebouw behoren in totaal 48 parkeerplaatsen.

Interesse? Bel 010-333 08 00 voor een rondleiding.
  Naar contactformulier