Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

1e verdieping

De eerste verdieping; flexwerken | kantoorruimte | vergaderruimte

Op de 1e verdieping van ZAPP office kom je ondernemers tegen uit de branches: FMCG, retail, marketing communicatie, reclame, bouwbranche, staffing, fashion, reisorganisatie, online marketing en coaching.

De ZAPP huurders op de 1e; wie zijn ze?
Klik op de bedrijfsnaam en bekijk hun eigen verhaal!

We kunnen je natuurlijk nog meer vertellen. Maar liever laten we dat onze klanten doen. Kijk hier welke bedrijven kantoorruimte huren bij ZAPP office Rotterdam en wat ze doen.

Juist niet dezelfde branche op een verdiepingsvloer!

Bij ZAPP office geloven we in de kracht van diversiteit. De 1e verdieping van ZAPP office geeft een interessante creatieve mix van vast en van flexibel te huren ruimtes. Wat reflecteert in de veelzijdigheid van ondernemers, bedrijven en branches op deze vloer.

De 1e verdieping heeft een grote ruimte geschikt voor 1-5 werkplekken. Als tegenhanger van deze grote ruimte vinden we diverse starter kantoorunits van geschikt voor 1 tot 3 personen. In de vergaderzalen Gold Room en de meer formele en chique Board Room ontvangen we regelmatig externe gasten.

Geinteressseerd in de beschikbare kantoorrruimtes van deze verdieping?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, bel 010-333 08 00. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Of kom langs om met eigen ogen overtuigd te worden van de mogelijkheden. Ontdek jouw ZAPP office!
  Naar contactformulier