Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

2e verdieping

Op de 2e verdieping van ZAPP office kom je ondernemers tegen uit de branches:
groothandel in groente en fruit, IT, consultancy & staffing, strategische marketing, mvo, strategie en health & advocatuur. ZZP-ers, freelancers en flexwerkers die gebruik maken van de flexwerkplekken op deze verdieping voegen in deze mix nog tal van branches en werkdisciplines toe.


De ZAPP huurders op de 2e; wie zijn ze?
Klik op de bedrijfsnaam en bekijk hun eigen verhaal!

We kunnen je natuurlijk nog meer vertellen. Maar liever laten we dat onze klanten doen. Kijk hier welke bedrijven huren bij ZAPP office en wat ze doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juist niet dezelfde branche op een verdiepingsvloer!

Bij ZAPP office geloven we in de kracht van diversiteit. De 2e verdieping van ZAPP office biedt een interessante mix tussen ondernemers van middelgrote kantoren, bedrijven tot ca. 4 man, en een drietal kantoren voor 1 – 2 personen. De creatieve vergaderruimte Yellow room en de Coachroom, zowel intern als extern voor vergaderingen te boeken, zijn ook op deze vloer. Het dagkantoor bevindt zich het dagkantoor.

Geïnteresseerd in de beschikbare kantoorruimtes van deze verdieping?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, bel 010-333 08 00. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Of kom langs om met eigen ogen overtuigd te worden van de mogelijkheden. Ontdek jouw ZAPP office!

  Naar contactformulier