Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

begane grond

Een welkom ontvangst op de begane grond van ZAPP office

<strong>Receptieservice ontvangsthal ZAPP office Rotterdam</strong>
Vergroot je onderneming met de uitstraling van ZAPP office, zo kun je klanten professioneel ontvangen.
<strong>ZAPP Hostess team receptieservice</strong>
<strong>ZAPP office Rotterdam eigentijds modern business center</strong>
Het ZAPP office terras, dat is fijn lunchen en meetings houden.
<strong>Welkom ontvangst bij ZAPP entree receptie</strong>
<strong>Receptie bij ZAPP office</strong>
Voor een welkom ontvangst van gasten. Neem plaats op onze comfortable en unieke ZAPP stoelen en geniet van een Nespresso koffie terwijl je wacht op een van onze huurders.

Op de begane grond van ZAPP office wordt je vrolijk begroet bij de receptie. Het ZAPP office hostess team staat tussen 08:30 en 18:00 uur paraat om jouw gasten professioneel te ontvangen en te verwelkomen met heerlijke Nespresso koffie en Pickwick thee. Het receptieteam treedt op als gastheer / gastvrouw voor de bezoekers van onze huurders, flexwerkers en vergaderclienten. Gasten worden wanneer gewenst begeleidt naar de gewenste kantoor- flexwerk – of vergaderruimte.

Op de begane grond bevinden zich ook onze postbussenservice, telefoondiensten, kopieermachine, printer, scanner en locker / opbergkast. Buiten bevinden zich het parkeerterrein met een oplaadpunt voor elektrische auto, de fietsenstalling en het terras bij het water.

Persoonlijk & betrokken; Welkom bij ZAPP office Rotterdam!

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij ZAPP office. Wij zijn graag jouw partner in business als het gaat om flexwerken, kantoorruimte en vergaderen. We vragen dan ook standaard naar een review bij elke meeting zodat we onze service continue kunnen verbeteren.

Genoeg over onszelf, we laten onze huurders aan het woord over ZAPP: check it out!