Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Postbus huren

Zakelijke postbus huren in Rotterdam?

ZAPP jezelf een zakelijk postbusadres en een virtueel kantoor!
Vergroot je onderneming met de uitstraling van ZAPP office. Kies voor een kantoor met een prestigieus en lokaal zakenadres met de ZAPP postbusservice. Het is daarmee mogelijk om ZAPP office Bahialaan 100 Rotterdam als zakelijk postadres bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel op te geven en je zakelijke post bij ZAPP office te ontvangen. Bij de postbus service zit het gebruik van een flexwerkplek voor twee uur in de week inbegrepen.

Je kunt je bedrijf als postadres inschrijven bij de KvK op ons adres en dit gebruiken op je website en al je zakelijke correspondentie. .  Ideaal als je jouw privé adres veilig wilt houden. Voor startende ondernemers, ZZP-ers, freelancers, andere thuiswerkende ondernemers en buitenlandse ondernemingen! Het adres van ZAPP office is enkel het correspondentie adres, het kan niet als vestigingsadres worden aangehouden. Wil je dat wel, kies dan voor de huur van een vast kantoor.

Bij ZAPP office bieden we je volledige flexibiliteit

Nog geen behoefte aan een eigen stijlvolle kantoorruimte? Maar wel aan een professioneel zakelijk correspondentie adres? Dat kan bij ZAPP al voor € 70,- per maand. Het abonnement voor het huren van een postbus is inclusief 2 uur per week gebruik van een ZAPP flexwerkplek en faciliteiten; internet en printer (prijs per afdruk).

ZAPP office Postbusservice

* Deze service geldt niet voor inschrijving van particulieren bij gemeentelijke bestanden, alleen voor zakelijke bedrijven.

Services inclusief:

  • Professionele uitstraling voor je bedrijf met prestigieus en lokaal zakenadres.
  • Bemande receptie, mooie entree.
  • Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur kun je je postbus legen en pakketten ophalen.
  • Gratis wifi.
  • Bij de postbusservice is het gebruik van een flexwerkplek voor 2 uur per week inbegrepen.
  • Opsparen van de uren per maand tot 1 volle werkdag is toegestaan. Niet gebruikte uren kunnen niet meegenomen worden naar de volgende maand.
  • Perfecte bereikbaarheid. Direct gelegen naast de A16 en op 5 min. loopafstand van metrostation Kralingse Zoom! Rotterdam centrum bevindt zich op ongeveer 10 minuten reisafstand van ZAPP office.
  • Volop parkeergelegenheid. Parkeren kan gratis in de omgeving van ZAPP office; voor de deur, in de woonwijk Fascinatio of op de grote parkeerplaats (2 minuten lopen).

Extra services tegen betaling:

  • Automatische e-mail bij ingekomen poststukken en pakketten.
  • Telefoon professioneel laten beantwoorden door een antwoordservice.

Reserveer direct jouw postbus en zakelijk adres!
  Naar contactformulier

Inschrijving bij Kamer van Koophandel

Wat zijn de regels? Bij een inschrijving registreert de KvK het postadres en het bezoekadres (zaakadres). Een adres kan alleen als bezoekadres worden ingeschreven als zij voldoende kunnen vaststellen dat jouw vestiging daar echt permanent zit, middels een huurcontract. Dit geldt ook voor een vestiging in een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Dit wil niet zeggen dat je altijd aanwezig moet zijn, maar dat de mogelijkheid er is om permanent aanwezig te zijn. Heeft dit jouw voorkeur? Dan adviseren wij om gebruik te maken van het huren van onze kleinere kantoor units voor 1-2 personen | v.a. € 325,- p/m en kantoren voor 1-3 personen | v.a. € 435,- p/m.

Als je een bureau of kantoor voor bijvoorbeeld twee uur per week huurt, dan voldoe je niet aan de eis en registreert het KvK dit niet als bezoekadres. In deze gevallen wordt je privéadres als bezoekadres ingeschreven. Als post en correspondentieadres op website, facturatie, visitekaartjes e.d. mag je het adres van het bedrijfsverzamelgebouw wel gebruiken. En daarmee houd je jouw privé adres privé.

Lees hier meer over inschrijven bij de Kamer van Koophandel in een bedrijfsverzamelgebouw.

Wil je meer informatie over de diensten en mogelijkheden die ZAPP office biedt?
Bel dan met 010-3330800. Wij beantwoorden graag al je vragen!