Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Vergaderruimtes

Vergaderruimte huren? Gebruik ZAPP office Rotterdam als jouw locatie

Maak van je vergadering een verademing! Start je vergadering in een uitgesproken sfeer in de verschillende meetingrooms van ZAPP office. ZAPP office beschikt over vier meetingrooms en een brasserie met uitgesproken design. Ontvang je klanten professioneel in één van onze vergaderruimtes. De ruimtes zijn inzetbaar voor vergaderingen, werksessies met projectgroepen, presentaties, festiviteiten, events, coaching en training sessies en workshops. Huur is al mogelijk voor het minimum van één uur. Het hele gebouw is voorzien van glasvezel internet en wifi en uiteraard bieden wij catering. Meetings bij ZAPP worden goed beoordeeld. We krijgen gemiddeld een prachtige 9 van onze meeting gasten!

<strong>Brasserie bij Zapp Office Rotterdam</strong>
<strong>Gold Room bij Zapp Office Rotterdam</strong>
<strong>Vergaderruimte Yellow Zapp Office Rotterdam</strong>
<strong>Brasserie bij Zapp Office Rotterdam</strong>
Lunchrestaurant voor onze huurders, ook als ruimte te huur voor events.

Boek de vergaderruimtes Gold Room en Yellow Room

Vergaderen vanaf € 20,- per uur
Op de 1ste, 2de en 3de verdieping van het ZAPP office kantoorgebouw in Rotterdam bevinden zich vergaderruimtes die sfeervol zijn ingericht en een ideale omgeving vormen voor het ontstaan van creatieve ideeën. Elke vergaderzaal is anders ingericht en kan naar wens gereserveerd worden. De vergaderzalen zijn 19m2 en beschikken over een weids uitzicht. Ze zijn geschikt voor meetings van 2 tot 8 personen.

ZAPP office Gold Room
De Gold Room is een prachtige ruimte met gestoffeerde wanden met een gouden tint. Dankzij de grote vergadertafel met acht designstoelen is de Gold Room uitermate geschikt voor vergaderingen, werksessies met projectgroepen en presentaties. De ramen geven een prettige lichtinval en weids uitzicht over de woonwijk Fascinatio.
Boek de Gold Room al voor 75 euro per dagdeel!
 Boek de Gold Room

ZAPP office Yellow Room
De Yellow Room is een heerlijk ruime kamer op de 2e etage. Ook deze ruimte is voorzien van een mooie grote vergadertafel met acht designstoelen. Omdat deze ruimte zo heerlijk ruim is en voorzien van witte wanden is de ruimte ook uitermate geschikt als je met een beamer aan de slag wilt.
Boek de Yellow Room al voor 75 euro per dagdeel!
 Boek de Yellow Room

Stijlvol vergaderen in de ZAPP office Board Room

De Board Room combineert uitgesproken design met de allure die je van een board room verwacht. De ruimte is voorzien van een prachtige houten vergadertafel met twaalf comfortabele fauteuils, een groot LED beeldscherm, een beamer en espressomachines. De Board Room is te gebruiken voor vergaderingen met grotere groepen, werksessies met projectgroepen, presentaties en workshops. De ramen bieden mooi lichtinval en een weids uitzicht over groen en water.

Boek de Board Room geschikt voor 12 personen al voor 150 euro per dagdeel!
Per uur in deze ruimte stijlvol vergaderen? Dat kan vanaf € 50,- per uur.
 Boek de Board Room

ZAPP office Coach Rooms

ZAPP office biedt 2 verschillende ruimtes aan die geschikt zijn voor coachings, kleine vergaderingen en overleggen. Beide ruimtes bevinden zich op de 2e etage.

De eerste ruimte is geschikt voor individuele sessies tot 2 personen. Voor maar 12,50 euro per uur is deze ruimte voor jou! Ben je coach, behandelaar of mediator en wil je jouw cliënten in een sfeervolle en professionele ruimte ontvangen? Boek dan onze aantrekkelijk geprijsde Coach Room. De ZAPP office Coach Room is een besloten maar lichte kamer en heeft een oppervlakte van ongeveer 15m2. In de ruimte staat een zitje met twee fauteuils en een salontafel.

De tweede ruimte is onze Coach Room Red. Deze ruimte is geschikt voor individele sessies tot 3 personen. De Coachroom Red is een besloten en lichte kamer en heeft een oppervlakte van ongeveer 18m2. Er staan 2 kleine salontafels en 3 lounge stoelen. De Red Room is hierdoor zeer geschikt voor ontspannen overleg, coaching sessies, informele presentaties, brainstorm sessies en workshops.
Bezoek wordt professioneel ontvangen door onze receptioniste en wacht comfortabel in onze wachtruimte beneden. Een kan heerlijk koel water wordt standaard klaargezet, en ook een flipover of whitebord kunnen gratis geregeld worden!

Boek de Coach Room voor 2 personen al voor 12,50 euro per uur, en onze Coach Room Red voor 3 personen al voor 15 euro per uur!
 Boek de Coachroom Red 

 Boek de Coach Room

Vergaderen met grotere groepen

Wil je een workshop of presentatie geven aan groepen van meer dan 12 personen? Dan zijn de ZAPP Brasserie en het ZAPP Terras aan het water de uitgelezen locaties. Ook voor lunchvergaderingen of borrels. De beschikbaarheid en de prijzen van de ZAPP Brasserie en het ZAPP Terras zijn op aanvraag.

ZAPP Brasserie
Afhankelijk van de wensen die jezelf hebt kunnen wij middels diverse opstellingen van stoelen en tafels (U vorm, Carré of Theater, Klas) elke gewenste setting creëren.

ZAPP Terras aan het water
Buiten vergaderen met mooi uitzicht direct aan het water gelegen met een groene omgeving op een creatief-zakelijke locatie. Geschikt voor informele bijeenkomsten, lunchvergaderingen, events en borrels.

Boek de Brasserie of het Terras al voor 300 euro per dagdeel/500 euro per dag!
 Boek de ZAPP Brasserie of het ZAPP Terras

Faciliteiten

Beamer, flipover, videoconferencing, beamerscherm, TV, koffie en thee voorziening, gratis parkeren, receptie, kopieermachine, printer, scanner, glasvezel-internet, lunch, locker / opbergkast, keuken, catering, postadres, telefoonservice, gastheer / gastvrouw, gratis draadloos internet.

Het ZAPP office business center bevindt zich direct naast de A16 aan de rand van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, op 5 minuten lopen van het metrostation Kralingse Zoom. Rotterdam Centrum ca. 10 minuten en Rotterdam The Hague Airport op ca. 30 minuten rijden met de auto. Ons moderne kantoorgebouw is prachtig gelegen aan het water. Bij mooi weer kun je gebruik maken van ons terras. En we hebben volop parkeergelegenheid.

Interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw vergaderwensen te bespreken. Je kunt ons ook bellen op 010- 3330800.
We geven graag meer informatie over alle mogelijkheden.

 

 Naar contactformulier

 
Array