Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Vergaderruimtes

Vergaderruimte huren? Gebruik ZAPP office Rotterdam als jouw locatie

Maak van je vergadering een verademing! Start je vergadering in een uitgesproken sfeer in de verschillende meetingrooms van ZAPP office. ZAPP office beschikt over vier meetingrooms en een brasserie met uitgesproken design. Ontvang je klanten professioneel in één van onze vergaderruimtes. De ruimtes zijn inzetbaar voor vergaderingen, werksessies met projectgroepen, presentaties, festiviteiten, events, coaching en training sessies en workshops. Huur is al mogelijk voor het minimum van één uur. Het hele gebouw is voorzien van glasvezel internet en wifi en uiteraard bieden wij catering. Meetings bij ZAPP worden goed beoordeeld. We krijgen gemiddeld een prachtige 9 van onze meeting gasten!

<strong>Gold Room bij Zapp Office Rotterdam</strong>
Yellow_2.02
<strong>Vergaderrruimte Rotterdam: ZAPP office Board Room</strong>

Boek de vergaderruimtes Gold Room en Yellow Room

Vergaderen vanaf € 30,- per uur
Op de 1ste, 2de en 3de verdieping van het ZAPP office kantoorgebouw in Rotterdam bevinden zich vergaderruimtes die sfeervol zijn ingericht en een ideale omgeving vormen voor het ontstaan van creatieve ideeën. Elke vergaderzaal is anders ingericht en kan naar wens gereserveerd worden. De vergaderzalen zijn 19m2 en beschikken over een weids uitzicht. Ze zijn geschikt voor meetings van 2 tot 8 personen.

ZAPP office Gold Room
De Gold Room is een prachtige ruimte met gestoffeerde wanden met een gouden tint. Dankzij de grote vergadertafel met acht designstoelen is de Gold Room uitermate geschikt voor vergaderingen, werksessies met projectgroepen en presentaties. De ramen geven een prettige lichtinval en weids uitzicht over de woonwijk Fascinatio.
 Boek de Gold Room

ZAPP office Yellow Room
De Yellow Room is een heerlijk ruime kamer. Ook deze ruimte is voorzien van een mooie grote vergadertafel met acht designstoelen. Omdat deze ruimte zo heerlijk ruim is en voorzien van witte wanden is de ruimte ook uitermate geschikt als je met een beamer aan de slag wilt.
 Boek de Yellow Room

Stijlvol vergaderen in de ZAPP office Board Room

De Board Room combineert uitgesproken design met de allure die je van een board room verwacht. De ruimte is voorzien van een prachtige houten vergadertafel met twaalf comfortabele fauteuils, een groot LED beeldscherm, een beamer en espressomachines. De Board Room is te gebruiken voor vergaderingen met grotere groepen, werksessies met projectgroepen, presentaties en workshops. De ramen bieden mooi lichtinval en een weids uitzicht over groen en water.

Boek de Board Room geschikt voor 12 personen al voor 150 euro per dagdeel!
Per uur in deze ruimte stijlvol vergaderen? Dat kan vanaf € 50,- per uur.
 Boek de Board Room

Faciliteiten

Beamer, flipover, videoconferencing, beamerscherm, TV, koffie en thee voorziening, gratis parkeren, receptie, kopieermachine, printer, scanner, glasvezel-internet, lunch, locker / opbergkast, keuken, catering, postadres, telefoonservice, gastheer / gastvrouw, gratis draadloos internet.

Het ZAPP office business center bevindt zich direct naast de A16 aan de rand van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, op 5 minuten lopen van het metrostation Kralingse Zoom. Rotterdam Centrum ca. 10 minuten en Rotterdam The Hague Airport op ca. 30 minuten rijden met de auto. Ons moderne kantoorgebouw is prachtig gelegen aan het water. Bij mooi weer kun je gebruik maken van ons terras. En we hebben volop parkeergelegenheid.

Interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw vergaderwensen te bespreken. Je kunt ons ook bellen op 010- 3330800.
We geven graag meer informatie over alle mogelijkheden.

 Naar contactformulier