Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Van kantoortuin naar kantoren

Sinds vorige maand hebben we bij ZAPP office de open kantoortuin van de 4e verdieping en een aantal grotere kantoren op de 2e opgesplitst naar kleinere kantoren. Hiervoor hebben we een aantal zaken gerealiseerd. Onderstaand een kleine samenvatting van wat we zoal gedaan hebben.

Kantoortuin 4e verdieping

Kantoortuin 4e verdieping

Nadat de plattegrond met de indeling van de kantoren bekend was, werd duidelijk of de wanden zonder obstakels konden worden geplaatst. Helaas zijn er altijd zaken die in de weg zitten. Zodoende hebben we een aantal verlichtingsarmaturen, slow whoops (ontruimingssirene), UTP-outlets en wandcontactdozen verplaatst. Vervolgens zijn alle materialen door middel van een hijskraan het pand ingebracht en is er een begin gemaakt met het zetten van de wanden.

Inhuizen met de hijskraan

Inhuizen met de hijskraan

De wandprofielen zijn eerst uitgericht, waarna het plaatmateriaal is bevestigd. In de wanden zit thermisch isolatiemateriaal welke zorgt voor de brandwerende en geluidswerende eigenschap.

Uitrichten van de wandprofielen

Uitrichten van de wandprofielen

De wanden zijn vervolgens afgewerkt met stucwerk, behang, saus en plinten. Zodra de wanden stonden zijn er gaten gefreesd voor de nieuwe luchtbehandelingskanalen, toevoer- en afzuigroosters. Hierbij wordt per kanaal de hoeveelheid lucht ingeregeld om te zorgen voor een goed binnenklimaat.

Bevestigd plaatmateriaal

Bevestigd plaatmateriaal

Tot slot wordt de nieuwe noodverlichting bevestigd en zijn de noodplattegronden en gebouwkundige tekeningen aangepast.

Wanden afgewerkt met stucwerk, behang, saus en plinten.

Wanden afgewerkt met stucwerk, behang, saus en plinten.

ZAPP office verwacht dat de nieuwe huurders begin augustus gebruik zullen gaan maken van onze nieuwe kantoren op de 4e verdieping. Bent u benieuwd naar onze nieuwe kantoren op onze 2e verdieping? Kom langs voor een rondleiding! Wij van ZAPP office vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter
 
Paste your AdWords Remarketing code here