Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen, wie doet het niet. Het schijnt dat we zo’n 300 uur per jaar vergaderen. En of we dat effectief doen…wie zal het zeggen. Heb jij het wel eens gedaan, staand vergaderen?  Of buiten vergaderd? Of gecombineerd met iets informeels, lunch, borrel, of nog gekker een karaoke sessie. Chinezen houden ervan.

De planning begint met het vaststellen van de datum, de agendapunten maken, wie nodig je uit. En dan, de locatie. Bijvoorbeeld in je eigen kantoor waar je voldoende ruimte hebt voor een vergadertafel. Reserveer je een vergaderzaal in het pand, waarbij grootte, uitstraling en faciliteiten belangrijk zijn? Of denk je ‘out of the box’ en kies je voor een locatie buitenshuis? Dat kan handig zijn als de vergaderaars vanuit verschillende locaties in Nederland komen. Dan is een centrale locatie, dichtbij snelweg of het openbaar vervoer juist weer handig. Sowieso kan een andere omgeving zorgen voor inspiratie, een andere kijk op de dingen en voor nieuwe energie.

Bij ZAPP office in Rotterdam komen we ook de diverse redenen tegen die mensen hebben om 1 van onze vergaderzalen te reserveren. Locatie is gemakkelijk, omdat wij dicht bij de snelweg A16 zitten. Vanaf Metrostation Kralingse Zoom is het ongeveer 5 minuten lopen. Of, je stapt in de onbemande shuttle voor een bijzondere ervaring. Deze stopt vlak voor de deur. Nog een voordeel, het parkeren in de directe omgeving is gratis. D

Als laatste een tip : neem na 1,5 uur even een korte pauze voor een drankje in onze Brasserie of op ons terras. Het is ook heerlijk om even een rondje te wandelen langs het water achter ons pand. Na ongeveer 1,5 uur vermindert namelijk de concentratie van de mens. Zorg ook dat je als leider/voorzitter niet teveel aan het woord bent. Dat houdt iedereen scherp. Denk aan deze tips bij het plannen van de vergadering.

Zien we jou snel in 1 van onze vergaderzalen?

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter