Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Vergaderruimte huren in Rotterdam

Wil je een vergaderruimte huren in Rotterdam? Dan kun je uitstekend terecht bij ZAPP office.
Beschikbaar van 2-50 personen. Boek eenvoudig per uur of per dag! Al vanaf € 25,- per uur.

Maak van je vergadering een verademing.
Geef jouw meeting en bezoekers de beleving die je wilt. Een directiemeeting of meer informeel brainstormen? Wij verhuren meerdere vergaderruimtes in ons moderne en eigentijdse business centre. Gelegen pal naast de A16 op de rand van Rotterdam en Capelle aan den Ijssel. Uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer, op 5 minuten lopen van metro Kralingse Zoom. Rotterdam Centrum op ca. 10 min. rijafstand en Rotterdam The Hague Airport op 30 minuten rijafstand. Het pand ligt prachtig aan het water. Bij mooi weer kun je gebruik maken van ons terras. En we hebben volop parkeergelegenheid.

ZAPP office beschikt over diverse ruimtes om te vergaderen. ZAPP yourself into Red, Gold or Yellow. Of kies voor de ZAPP Boardroom. Smaakvol ingerichte ruimtes te huur om te vergaderen of om bijvoorbeeld een creatieve brainstormsessie te houden. Dit kan al vanaf een een uur. Voor als je wilt afspreken ‘buiten de deur’ in een alternatieve, inspirerende omgeving met een professionele ontvangst door onze receptie. Voor ontvangst van grotere groepen hebben we de ZAPP Brasserie en het ZAPP Terras. Het hele pand is voorzien van internet via glasvezel en wifi en uiteraard bieden we catering.

<strong>Gold Room bij Zapp Office Rotterdam</strong>
Yellow_2.02
<strong>Vergaderrruimte Rotterdam: ZAPP office Board Room</strong>

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, bel 010-333 08 00 en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Of kom langs om met eigen ogen overtuigd te worden van de mogelijkheden bij ZAPP office.
  Naar contactformulier

Lees hier wat onze gasten zeggen over vergaderen bij ZAPP office Rotterdam
Wij vragen onze vergadergasten altijd om een review.