Flexwerken | kantoorruimte huren | stijlvol vergaderen in Rotterdam

Welkom bij ZAPP!

Welkom bij ZAPP office

Hoe vaak komt het voor dat je een goed restaurant binnenkomt en er is geen personeel dat oog voor je heeft? Dit gebeurt waarschijnlijk vaker dan je denkt.

Tijd om aan de slag te gaan en een stukje menselijk handelen terug te brengen in de dienstverlening! Want als het ervaren van gastvrije behandeling je ineens wél overkomt. Dan valt het op! Het geeft een fijn gevoel. En als klant onthoud je dit en deel je die ervaring met anderen. 

Receptie Zapp Office Rotterdam

Maar wat kan je doen als dienstverlener om bovenstaand voorbeeld te voorkomen? Je kan in ieder geval zorgen dat je de bezoeker het gevoel geeft dat ze welkom zijn, dat je ze hebt opgemerkt, dat je ze graag te woord wilt staan en dat je actief naar ze luistert.

Het zit vooral ook in de kleine dingen. De kleine dingen die een groot verschil kunnen uitmaken: kan ik u een kopje koffie aanbieden terwijl u wacht? Dat kleine beetje extra om het de bezoeker zo comfortabel mogelijk te maken. Hopende dat het resultaat van die inzet zich terugbetaald in tevreden ambassadeurs, die  terugkomen en graag over uw dienstverlening vertellen aan anderen.

Bent u benieuwd naar een hartelijk welkom en goede kop koffie bij ZAPP office?

Dan bent u welkom op de Bahialaan 100 in Rotterdam. Wij geven met veel plezier een rondleiding en vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 
Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter
 
Paste your AdWords Remarketing code here